Chef René Vokurka
Větrem ošlehaný profesionál, který se kuchařskému řemeslu naučil ve skvělých restauracích v Argentině, Anglii, Španělsku a Itálii. Po návratu se usadil a založil rodinu v Liberci a celých 15 let řídil kuchyni řetězce italských restaurací Pizza Coloseum. V roce 2016 pak vstoupil do nového projektu jako executive Chef v restauraci Gallery 44 v centru Prahy. Jezdil a hledal po celém světě talentované šéfkuchaře, mnohdy z michelinských restaurací. S nimi připravoval jejich „Signature menu“, které pak se svým týmem vařil pro hosty této restaurace. V době pandemie Covid 19 pak příležitostnou spolupráci s Pivovarem Falkeštejn překlopil na stálou. René řídí kuchyň a restauraci pivovaru od roku 2020 jako provozní šéf a tvůrce konceptu gastra Falkenštejn.
Bůh stvořil jídlo, ďábel kuchaře :)