E-shop / Fanshop
Velikonoční menu
Krevetový bisque (krémová polévka), mořské plody225,-
Šnečí ravioli, máslová omáčka s bylinkami275,-
Jarní kuře, omáčka z foie gras, hrášek, bramborové lupínky369,-
Pečené jehně, nádivka, mědvědí česnek, šalotky395,-
Jablečný závin, vanilkový krém, skořicová zmrzlina165,-
Gastroakce trvá
18.4. - 21.4.
Dnes otevřeno
1100 - 2300
Rezervace místa
Gastroakce

Speciální menu

S každým ročním obdobím měníme hlavní nabídku kuchyně a navíc ji doplňujeme několika gastroakcemi, při nichž servírujeme speciální menu zpravidla od středy do neděle. Mezi tradiční gastroakce patří Zvěřina (říjen), Svatomartinská husa, Lanýže a vánoční šneci (advent) a během zimy a jara Plody moře, Velikonoce a Chřest.
Galerie
Speciální
Seznamte se,
Chef René Vokurka