Velikonoční menu
Krevetový bisque (krémová polévka), mořské plody | 225,- |
Šnečí ravioli, máslová omáčka s bylinkami | 275,- |
Jarní kuře, omáčka z foie gras, hrášek, bramborové lupínky | 369,- |
Pečené jehně, nádivka, mědvědí česnek, šalotky | 395,- |
Jablečný závin, vanilkový krém, skořicová zmrzlina | 165,- |
Gastroakce
Speciální menu
S každým ročním obdobím měníme hlavní nabídku kuchyně a navíc ji doplňujeme několika gastroakcemi, při nichž servírujeme speciální menu zpravidla od středy do neděle. Mezi tradiční gastroakce patří Zvěřina (říjen), Svatomartinská husa, Lanýže a vánoční šneci (advent) a během zimy a jara Plody moře, Velikonoce a Chřest.
Speciální
Chef René Vokurka